Nezapamćeno u MMA-ju: Trebao mu biti cimer i trener na WSOF-u, pa uskočio u meč kao zamjena!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.06.2015 11:17h Autor:

Thiago Goncalves

Jednom riječju – nezapamćeno. Upravo se takva situacija dogodila Ray Sefu i njegovom WSOF-u koji će danas održati svoju 21. priredbu.

Matt Baker i Marcus Hicks su bili zakazani za međusobnu borbu kao dio uvodnog programa današnje priredbe u Edmontonu. No, Hicks je samo par sati prije službene vage prekrižen zbog problema sa skidanjem kilograma. I što se onda dogodilo? Nešto neviđeno…

Klupski kolega i jedan od asistenata u kutu Matta Bakera, Thiago Goncalves je pristao uskočiti umjesto Hicksa i boriti se protiv Bakera. Priča je tim čudnija što dvojac čitav tjedan dijeli zajedničku hotelsku sobu, a zajedno su odradili čitave pripreme u kojima je Goncalves pomagao svom kolegi da se što bolje spremi za ovaj dvoboj.

Američki mediji pišu kako je Sefo nakon potpisivanja ugovora ponudio borcima odvojene sobe, no oni su odbili. U svakom slučaju radi se o nezapamćenoj situaciji. Poznato je da su borci vrlo osjetljivi kada se govori o mečevima protiv njihovih klupskih kolega ili prijatelja. Stoga je ovo definitivno presedan.

Baker je neporažen u posljednja tri dvoboja i trenutačno ima 12-7 dok je Goncalves stari brazilski MMA veteran koji je slavio u posljednjih pet od šest mečeva. No, nije aktivan još od travnja 2014.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI