Nesretni korak unazad koštao je Chandlera naslova prvaka (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.06.2017 18:01h Autor:

Chandler vs. Primus

Najnesretniji čovjek velikog Bellatorovog eventa sigurno je bio dosadašnji prvak lake kategorije, Michael Chandler, koji je nesretno doživio poraz nakon ozljede zgloba lijeve noge.

To se dogodilo već u prvoj minuti borbe, u koju je Chandler ušao odlučno što ju ranije završiti. Već prvom serijom je malo uzdrmao do sada neporaženog Primusa, a onda se dogodio taj nesretni trenutak. Chandler je napravio korak unazad te je nezgodno stao i iskrenuo zglob. Odmah je osjetio bol te je pao na leđa, ali se uspio ustati i nastaviti borbu.

Iako više nije uspijevao držati ravnotežu dulje vremena, Chandler je krenuo u napad i Primusa umala nokautirati, ali nakon knockdowna mu je nedostajala upravo potrebna hitrina da bi borbu završio. Nakon toga je Primus još koji puta pogodio zglob, Chandler više nije nikako mogao stajati te je sudac odlučio prekinuti borbu. Nakon toga je uslijedilo vrlo nekorektno glasno slavlje novog prvaka, koji realno do ovog uspjeha nije došao svojom izvedbom, nego slijedom nesretnih okolnosti.

Pogledajte što se to dogodilo te kako je borba izgledala nakon toga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI