Nepopravljiv: Nick Diaz se jednostavno nije pojavio na presici u Torontu!

Ostale vijesti 07.09.2011 10:34h Autor:

Diaz vs. GSP

Nick Diaz ostaje Nick Diaz! Niti potpis za UFC ga nije promijenio, a da se i dalje radi o “nevaljalom dečku MMA-ja” pokazuje njegov posljednji potez.

Donedavni Strikeforceov šampion se, naime, nije pojavio na press konferenciji koja je bila dogovorena u Torontu. Unatoč tome što su mu kupljene avionske karte i što je pristao doći kako bi pomogao u promociji meča protiv Georges St. Pierrea, Diaz je jednostavno odlučio ne pojaviti bez objašnjenja. Potez je, razumljivo, naljutio UFC-ovog prvaka George St. Pierrea.

“Ne znam zašto se nije pojavio. Možda ima nekih osobnih problema, nemam pojma. Znam da su mu kupljenje avionske karte i da nije došao. Ne mogu pričati o razlozima jer ne znam što se događa u njegovom životu. Nadam se da je OK i da će se pojaviti u kavezu”, izjavio je GSP za The Canadian Press priznavši kako je ljut…

“Malo jesam jer se radi o potezu koji nije pošten. Propustio sam trening zbog ove prigode, tu je i jet leg i sve što ide s tim. Trebao je napraviti istu stvar kao i ja.”

Diazov trener, Cesar Gracie, nije pokušavao naći ispriku za svog pulena. Samo je konstatirao da stare navike teško umiru…

“Nick je vrlo sretan jer ima priliku boriti se protiv GSP-ja, no stare navike teško umiru”, izjavio je za MMAJunkie.

Dvojac će se sučeliti na UFC-u 137 u Las Vegasu, 29. listopada. Na istoj priredbi gledat ćemo i dvoboj Mirka Filipovića protiv Royja Nelsona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI