Nema protivnika za Nelsona, “Big Country” uklonjen s Bellator 200 programa

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.05.2018 19:36h Autor:

Roy Nelson

Bellator ipak nije uspio, ukoliko su ozbiljnije i pokušali, pronaći zamjenskog protivnika za Roya Nelsona te je američki teškaš uklonjen s programa eventa u Londonu, odnosno svoj idući nastup imati će na nekom drugom Bellatorovom eventu.

Tijekom jučerašnjeg dana dolazile su vijesti iz Londona, koje su govorile kako ljudi iz Bellatora traže teškaša koji bi se suprotstavio Nelsona na eventu u O2 Areni. Zainteresiranih je sigurno bilo, no na kraju nitko među njima nije bio nešto što bi zadovoljilo ljude iz Bellatora. Tako smo danas saznali da Roy Nelson neće prekosutra nastupiti na eventu koji je prvobitno trebao predvoditi u borbi protiv Mirka Filipovića.

To je samo još jedno razočaranje za Nelsona, koja je jučer preko društvenih mreža sam zatražio teškaše, koji se htjeli boriti protiv njega, da se jave ljudima iz Bellatora. Osim toga, on je ovako ostao i bez borbe koja je trebala biti zamjenska za Grand Prix, odnosno bez borbe gdje bi pobjedom dobio priliku vratiti se u turnir iz kojeg je eliminiran od strane Matta Mitrionea. Cro Cop mu se ispričao, ali teško da Nelson od toga ima ikakve utjehe.

Ovako je glavna borba programa postala ona za naslov prvaka u srednjoj kategoriju, kojeg brani Rafael Carvalho, a protivnik mu je Gegard Mousasi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI