Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nekoliko vrijednih odličja hrvatskih BJJ majstora na Europskom prvenstvu | Fight Site

Nekoliko vrijednih odličja hrvatskih BJJ majstora na Europskom prvenstvu

Ostale vijesti 01.02.2012 14:57h Autor:

Vedran Ikić (Photo by ju-jitsu.hr)

Proteklog je vikenda u Portugalu održana već tradicionalna smotra najboljih BJJ majstora Starog kontinenta. Hrvatska ekspedicija je i ove godine uzela nekoliko vrlo vrijednih odličja što samo pokazuje sustavni i vrlo kvalitetan rad naših najboljih klubova.

U kategoriji Adult – plavi pojasevi, član Alliance Black Dragon tima iz Zagreba, Aša Nadarević, osvojio je sjajno drugo mjesto, dok je Senka Drobac iz istog kluba bila treća u ženskoj konkurenciji plavih pojaseva.

Odlične uspjehe ubilježili su članovi Jiu-jitsu kluba Zadar, Vedran Ikić i Damir Šalina. Obojica su uzeli po dva odličja u svojoj masters kategoriji smeđih pojaseva. Ikić je bio zlatni u diviziji do 100 kilograma i brončani u apsolutnoj, a Šalina je uzeo srebro u kategoriji -94 kilograma, da bi u apsolutnoj također bio treći.

Osječanin Vedran Orkić je osvojio treće mjesto u juniorskoj konkurenciji. Na isto postolje popeo se i prošlogodišnji prvak Europe u Senior 1 konkurenciji plavih pojaseva, Mario Šarušić iz zagrebačkog Black Dragona. On je ove godine kao ljubičasti pojas na kraju bio brončani.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI