Neiman Gracie prešao iz WSOF-a u Bellator

Ostale vijesti 29.10.2014 19:25h Autor:

Neiman Gracie (foto: Facebook)

Trenutno možda i najtalentiraniji borac iz Gracie dinastije, Neiman, novi je član Bellator, u koji je došao nakon dva uspješna nastupa unutar WSOF-a.

Neiman Gracie (2-0) novi je član Bellatora, koji je ovog 25-godišnjeg borca doveo izravno iz WSOF-a i time napravio bitan potez u natjecanju ove dvije organizacije, za koje se smatra da su druge dvije najbolje na svijetu, iza UFC-a.

Neiman je inače još jedan član Gracie dinastije, odnosno njenog američkog dijela. Potomak je loze Cesara Graciea, a svoj crni pojas u BJJ-u je zaradio kao učenik Renza Graciea, koji mu je još uvijek glavni trener te Neiman nastupa kao član Renzo Gracie tima.

U WSOF-u je nastupio dva puta, ostvarivši obje pobjede prisiljavanjem na predaju i to su mu do sada jedini nastupi u karijeri. Scott Coker je prije nekoliko dana izjavio kako Bellator ima nekoliko boraca u vidu, za koje smatra da mogu biti buduće superzvijezde te da to planiraju napraviti od njih, krenuvši od samog početka. Možda je upravo supertalentirani Neiman, koji se bori u velter kategoriji, jedan od njih.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI