Ne propustite Reljićev seminar u Sesvetama!

Ostale vijesti 31.05.2012 07:00h Autor:

Goran Reljić

Nakon nekog vremena bez angažmana, Goranu Reljiću ukazala se prilika i potpisao je ugovor na četiri borbe za jaku indijsku MMA organizaciju Super Fight League. Za očekivati je da je SFL još jedna stepenica bliže povratku u najjaču svjetsku organizaciju, američki UFC.

U međuvremenu, Reljić se posvetio unaprijeđenju svojeg znanja i tehnike koje će na poziv Piranha Teama pretočiti u četverosatni MMA seminar, dana 03. lipnja. u dvorani PIRANHA TEAM-a, u Sesvetama, Industrijska 19 ( sajam u Sesvetama). Budući da je PIRANHA TEAM pokrovitelj seminara, cijena je samo 100,00 kuna, tako da je ovo jedinstvena prilika da iz prve ruke od profi MMA borca naučite tajne MMA-a.

Osim standardnog dijela vježbi na parteru, dobar dio seminara održati će se u oktagonu koji će poslužiti za drilove specifične za borbu u kavezu:

– tehnike rušenja uz žicu

– tehnike obrane i kontre iz stojeće pozicije uz žicu

– čuvanje pozicije na žici

– ustajanje uz žicu

– gnp

– i ostalo…

Sve informacije o seminaru možete dobiti na broj 095 5915 972, Zoran ili na [email protected] . Vrijeme održavanja seminara: 14:00 sati – 18:00 sati. Nakon toga slijedi polaganje za pojaseve u KBK za članove PIRANHA TEAM-a. Vidimo se.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI