Nate Diaz ponudio objašnjenje zašto je Nick “pobjegao”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.05.2012 08:28h Autor:

Nick Diaz

I dalje traju špekulacija oko pitanja zašto je Nick Diaz odustao od nastupa protiv Braulija Estime prema BJJ pravilima koji se trebao održati proteklog vikenda. Konačni odgovor ćemo vjerojatno saznati tek kada Diazov kamp pošalje službeno priopćenje koje je najavljeno za ponedjeljak.

U međuvremenu se oglasila Facebook grupa koja inače podržava braću Diaz i preko koje se tvrdi kako je promotor borbe odustao od uplaćivanja dogovorene svote u dobrotvorne svrhe.

“Promotor nije donirao novac kako je bilo dogovoreno. Sumnjivim promjenama vaganja je pokušao ići u korist svom prijatelju Brazilcu. Meč se nije mogao dogoditi”, stajalo je u kratkoj poruci na Facebook grupi.

Slično objašnjenje ponudio je Nickov brat, Nate Diaz, preko svog službenog Twittera.

“Braulio se nije pojavio na dan vaganja što obično pokazuje da se borac povukao s meča? Koji k…”, napisao je Nate.

Ono što je sigurno jest da je Estima inicijalno zaista rekao službenim osobama da neće moći zadovoljiti 81 kilogram koliko je bilo dogovoreno. Diazov kamp je tada navodno pristao u na težinu od 83, no Brazilac je na kraju čak zadovoljio i prvotnih 81. I to ispred određene Lane Štefanec, koja je trebala predstavljati Diazov kamp, a koja je očigledno hrvatskih korijena.

Nakon nepojavljivanja Diaza na borilištu, navodno se kao protivnik Estime ponudio BJJ majstor Robert Drysdale. No, s obzirom da Drysdale ima oko stotinu kilograma, Estima je glatko odbio takav scenarij.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI