Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nasukawa odgovorio McGregoru: “Čast bi mi bilo boriti se, ovo su moji uvjeti!” | Fight Site

Nasukawa odgovorio McGregoru: “Čast bi mi bilo boriti se, ovo su moji uvjeti!”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.01.2019 20:33h Autor:

Tenshin Nasukawa i Conor McGregor

Nakon što je Conor McGregor izrazio želju za borbom protiv Tenshina Nasukawe te je čak i uputio naređenje da ih se upari, javio se i mladi Japanac. On je odgovorio direktno McGregoru, izrazivši zanimanje za meč te je iznio i uvjete.

Iako ne možemo zaključiti je li McGregor bio ozbiljan u svom prozivanju ili je u pitanju šala na račun Floyda Mayweathera, ne treba čuditi da su se borilački mediji o njegovoj poruci raspisali. Tako nije dugo trebalo da isto dođe i do 20-godišnjeg Nasukawe, koji se baš i nije proslavio posljednjeg dana prošle godine u meču protiv Mayweathera. Mnogi su čak njihov meč smatrali namještenim, s čime se npr. nije složilo većinsko čitateljstvo našeg portala.

Japanac je odgovorio vrlo zanimljivom porukom, u kojem je na neki način prihvatio izazov. No, uz uvjete koje je sam postavio.

“Dragi gospodine McGregor, hvala vam što ste zapamtili moje ime. Počašćen sam i ponosan što uopće razmišljate o borbi protiv mene. 58 kilograma, kickboxing pravi i sigurno će nas to dovesti u ring negdje u bližoj budućnosti”, napisao je Nasukawa, koji je briljantan u svojoj dosadašnjoj profesionalnoj karijeri.

Čini se da je ovom mladom borcu Mayweather bio dovoljna škola da o nečemu sličnom više ne bi niti razmišljao. Tako ova poruka upućena McGregoru zapravo zvuči vrlo simpatično i upućena je na pravi način.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI