Nastup ozloglašenog Palharesa obilježila kontroverzna odluka i protivnik koji se srušio od iscrpljenosti (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.09.2017 09:27h Autor:

Palhares vs. Amirov

Rousimar Palhares možda i nije omiljen među borcima i MMA fanovima, ali po mnogima je sinoć zaslužio upisati 20. pobjedu u svojoj profesionalnoj karijeri.

Brazilac poznat po polugama na nozi, kao i nešto dužem zadržavanju istih u trenucima kada njegovi protivnici bespomoćno tapkaju, sinoć je nastupio na FNG 73 priredbi koja se održavala u dagestanskom gradu Kaspiysku. Njegov protivnik ovom je prigodom bio neporaženi Shamil Amirov koji je svoj savršen omjer (4-0) zadržao i poslije ovog susreta.

Nakon tri runde, za oba borca iscrpljujuće borbe, Brazilac je ostavio nešto bolji dojam, no pobjeda podijeljenom sudačkom odlukom u konačnici je ipak pripala ruskom velterašu. Napomenimo i kako zbog umora oba borca nisu apsolutno ništa radila posljednjih nekoliko sekundi dvoboja, a Amirov se čak odmah po završetku i srušio na pod te ni nakon par minuta pauze nije uspio doći k sebi. Mladog su Rusa tako za vrijeme čitanja odluke morali pridržavati članovi njegovog tima.

Što se tiče odluke, ona je sama po sebi izazvala dosta rasprava jer je po mnogima trebala pripasti brazilskom borcu. No najbolje da presudite sami pogledom na video u nastavku članka…

Žešći kaos u Dagestanu: Bijesna publika predmetima bombardirala i na bijeg iz kaveza natjerala bivšeg TUF pobjednika! (VIDEO)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI