Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nasljednik Andersona Silve se okušao u parkouru (VIDEO) | Fight Site

Nasljednik Andersona Silve se okušao u parkouru (VIDEO)

Ostale vijesti 27.11.2015 11:57h Autor:

Michael

Ako ste pratili slobodnu borbu izvan UFC-a onda ste morali zapaziti talentiranog i atraktivnog mladog borca Michaela "Venoma" Pagea. 28-godišnjak oduševljava fanove atraktivnim tehnikama u kavezu i u tom smislu nastavlja rad Andersona Silve te je pravi inovator.

Page trenutno nastupa za Bellator, a u devet odrađenih borbi je neporažen i vjerojatno je jedan od najtalentiranijih, ili barem najzanimljivijih boraca izvan UFC-a.

MVP se bavi i plesom te je baš kao i Conor McGregor opsjednut s ljudskim pokretom. Taj interes za mogućnosti kretanja Page redovito demonstrira u svojim borbama i to je ključ njegovog inovativnog i gledateljima zabavnog stila.

Page je odlučio proširit svoje sposobnosti i okušao se u parkour treningu. U tome mu je pomagao svjetski parkour prvak u slobodnom trčanju, Tim Shieff koji je također veliki ljubitelj MMA-ja. Parkour zahtjeva snagu, fleksibilnost i kordinaciju što nikako ne može štetiti jednom borcu u kavezu i MVP je zasigurno od Shieffa naučio neke korisne stvari o ljudskom tijelu i pokretu.

"On je nevjerojatno talentirani borac pun samopouzdanja, impresionirao me i uživao sam trenirajući tako prirodnog učenika koji je slobodan od straha i vjeruje u svoje tijelo", rekao je Shieff o MVP-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI