NASC ne namjerava kazniti Stevea Mazzagattia

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.08.2015 18:42h Autor:

Steve Mazzagatti

Atletska komisija savezne države Nevada izjavila je kako će sudac Steve Mazzagatti proći bez sankcija, nakon velikih pogrešaka koje je napravio u borbi Rousimara Palharesa i Jakea Shieldsa.

Naime, Mazzagatti u toj borbi nije primijetio prljave poteze brazilskog borca, koji su uključivali konstantno guranje ruku u oči Jakea Shieldsa te iste nije sankcionirao, a niti reakcija na samom kraju borbe nije mu bila najbolja. Sudac koje je Dana White već odavno prozvao idiotom, tako se ponovno našao na udaru kritika, a sad su se oglasili i njegovi poslodavci.

"Nakon što smo prokomentirali odluke koje je Steve Mazzagatti napravio u borbi, odlučili smo da nastavljamo dalje s njim", ukratko je prokomentirao direktor NASC-a, Bob Bennett.

Mazzagattiu ovo nije prvi veliki kiks unutar WSOF-a. Mnogi se sjećaju trećeg eventa te organizacije i gušenja Jona Fitcha od strane Josha Burkmana. Mazzagatti tad nije primijetio da je Fitch bez svijesti te je Burkman sam ustao i prekinuo borbu, ostavivši suca iznenađenog. 

Nažalost, ovo je samo još jedan u nizu gafova ovog suda, kojeg organizacije ne žele na svojim eventima. No, u SAD-u nisu oni ti koji postavljaju službene osobe, tako da ćemo Mazzagattia i dalje gledati na MMA eventima u Las Vegasu, no možda i nekim drugim mjestima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI