Napokon objavljena kompilacija najboljih trenutaka Bellatorovog eventa u Rimu (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.07.2018 12:47h Autor:

Vaso Bakočević i Andrey Koreshkov

Bellator je napokon objavio ono što su ostali dužni nakon prošlotjednog Bellator 203 eventa u Rimu. Barem neku vrstu kompilacije najboljih trenutaka tamo održanih borbi.

Nažalost, klasični highlights video, kakve Bellator radi za svaki event te unutar kojih se nalazi svi najbolji trenuci borbi s glavnog programa, ovog puta nismo dočekali. Ne znamo zašto je to tako, budući da je to Bellatorova uhodana praksa, no i ovaj video će zadovoljiti one fanove koji su se nadali ukratko pogledati što se to prošlog vikenda događalo.

Event iz Rima pratili smo prije svega zbog nastupa Vase Bakočevića, koji je odradio debi u promociji protiv Andreya Koreshkova, no nažalost nije bilo previše uspjeha za Crnogorca, koji je hrabro ušao u borbi, ali kroz samo jedan udarac vidjela se nevjerojatna kvaliteta koju posjeduje bivši prvak. Kružni udarac nogom pogodim je Bakočevića tako da ovaj nije bio u stanju dalje se braniti, a u ovom videu možete još bolje vidjeti kako je taj udarac izgledao.

Unutar kompilacije su još neki potezi sa sjajnog eventa koji je u Rimu održan pod vedrim nebom uz prepune tribine, koje su ovacijama pozdravile sve sudionike. Pogledajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI