"Naomi sjedi na wc-u, noge raširene, a Mike pumpa kao životinja"

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.02.2015 17:00h Autor:

Naomi i Mike

Jedan od “zločestih” dečkiju borilačkih sportova, bivši boksački prvak i jedan od najboljih boksača ikad, Mike Tyson, je bio poznat po svojoj srčanosti u mečevima i slabosti prema ženama.

Sudeći prema riječima dugogodišnjeg Tysonovog menadžera i prijatelja Rona Hollowayja, upravo su žene upropastile “Iron Mikea”.

Tyson je oduvijek bio slab na fatalne ljepotice, a epizoda koju je Ron opisao se odvila u restoranu s britanskim modelom Naomi Campbell.

Par se upoznao na zabavi Russela Simmonsa.

“Bio sam tamo na zabavi, radio svoj uobičajeni posao dadilje i pazio da Mike ne uđe u probleme. Pogledao sam u njega, a on je razgovarao s nekom curom,” ispričao je Holloway.

“Morao sam dva puta pogledati da bih se uvjerio kako vidim ispravno. Najuzbudljivija osoba tada je bila Naomi Campbell. Bila je divlja i živahna s onim dugim nogama.

Držao sam njihova pića jer je Mike rekao kako mora otići u WC. Sljedeća stvar, Naomi je krenula za njim. Sranje! Gosti su krenuli u WC, a ja im na vratima govorim: ‘Zauzeto je’.

Već je prošlo više vremena nego što je trebalo proći, a situacija postaje sve neugodnija. Napokon sam odškrinuo vrata i rekao: ‘Idemo Mike’. Vidim Naomi. Sjedi na wc-u, haljina podignuta, noge raširene, a Mike pumpa kao životinja.”

Preuzeto iz knjige Rona Hollowayja- “Taming The Beast: The Untold Story of Mike Tyson”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI