Nakon što je u Grčkoj "glumio" bager, Aleks Emelianenko se vraća borbama!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.03.2013 07:39h Autor:

Aleksandar Emelianenko

Brat jednog od najboljih MMA boraca svih vremena, Aleksandar Emelianenko, proveo je određeno vrijeme u pravoslavnom manastiru u Grčkoj, a prije toga je najavio da je vrlo blizu kraja karijere.

Čini se da je boravak u manastiru bio iznimno koristan za njega, tamo se bavio raznim fizičkim poslovima. Pekao je kruh, ali primjerice i "glumio" bager. Prilikom rada vani, nije htio koristiti bager, već je oko ogromnog kamena zavezao konop i odlučio ga sam vući.

Nekoliko mjeseci, koliko je proveo u manastiru, očito su djelovala vrlo motivirajuće na njega te je umjesto kraja karijere donio odluku o potpisivanju ugovora s ruskom MMA organizacijom ProFC. Nije poznato kada bi mogao odraditi povratničku borbu, no vrlo vjerojatno će se raditi o svibnju ili lipnju.

Poznato je da vjera ima veliku ulogu u životu braće Emelianenko, a prije nekoliko dana svojom izjavom to je potvrdio i veliki Fedor kada su ga upitali postoji li mogućnost da se vrati u ring. "Nije baš tako izgledno da se vratim borbama, samo kad bi mi to Bog rekao, drugi način ne postoji", rekao je Fedor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI