Nakon pola godine izbivanja Dream 17 ovaj vikend

Ostale vijesti 28.05.2011 08:00h Autor:

Shinya Aoki u akciji

Povratkom Dreama i japanska MMA scena se vraća na mala vrata. Aoki i Hansena najveće zvijezde.

Nakon izbivanja od gotovo pola godine, ovaj ćemo vikend napokon vidjeti povratak najjače japanske MMA organizacije Dream. Dugo najavljivani turnir će se održati 29. svibnja u Saitama Super Areni u Tokiju, a osim brojke 17, event ima i dodatak “Japan GP”.

GP naravno označava Grand Prix, odnosno turnir u bantam kategoriji čije ćemo četvrtfinale pratiti u nedjelju. Osim ta četiri okršaja u kojima nastupaju isključivo japanski borci, vidjet ćemo i nekoliko super mečeva. Daleko najveće zvijezde su prvak u lakoj kategoriji, Shinya Aoki, koji će se boriti protiv Amerikanca Richa Clementia. Organizatori su Aokiju promijenili nekoliko protivnika dok na koncu ipak nisu našli Clementia. Treba spomenuti i dvoboje Danca Joachima Hansena i Mitsuhira Ishide i Caola Una i Akiya Nishiure.

Dream se očito vraća na mala vrata, no i to je ohrabrujući podatka s obzirom da se neko vrijeme mislilo kako je japanska organizacija u potpunom kolapsu. O tome da su im apetiti trenutačno puno manji nego prije govori i podatak da će event biti održan u “predvorju” Saitame koje prima samo sedam tisuća gledatelja.

Glavne borbe:

Shinya Aoki vs. Rich Clementi

Katsunori Kikuno vs. Daisuke Nakamura

Takeshi Inoue vs. Koichiro Matsumoto

Joachim Hansen vs. Mitsuhiro Ishida

Caol Uno vs. Akiyo Nishiura

Grand Prix bantam kategorija:

Yoshiro Maeda vs. Hideo Tokoro

Masakazu Imanari vs. Keisuke Fujiwara

Darren Uyenoyama vs. Atsushi Yamamoto

Kenji Osawa vs. Takafumi Otsuka

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI