Nakon pobjede nad Overeemom, Bob Sapp ima novi nastup pred 50 tisuća gledatelja!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.01.2013 16:21h Autor:

Bob Sapp

Bob Sapp nakon velikog niza poraza koje je doživio u 2012. ipak je uspio godinu završiti trijumfalno i to pobjedom nad Alistairom Overeemom. Naravno, ne radi se o K-1 ili MMA meču, već o obaranju ruke, ali pobjeda je pobjeda!

Na tom izuzetno zanimljivom natjecanju koje je održano u Japanu Sapp je tako bio ukupni pobjednik, a novi nastup ima već ovog petka kada se ponovno okreće kečerskoj karijeri, koja mu u posljednje vrijeme ionako daleko više odgovara od one pravog borca.

Wrestle Kingdom 7 u Tokyo Domeu, koji prima nešto malo više od 50 tisuća gledatelja, održat će se 4. siječnja, a Bob Sapp će predvoditi ekipu zvanu Kaos i ona će se suprotstaviti nekim poznatijim japanskim, ali i inozemnim imenima.

Cijeli event najavljen je još u veljači prošle godine, organizator se zaista potrudio napraviti dobru promociju i vjeruje se da će dvorana biti puna.

Pogledajte i snimku finalnog dijela spomenutog natjecanja u obaranju ruke koju smo dobili putem opcije 'Pošalji svoj video' na dnu naslovnice Fight Sitea od našeg čitatelja 'mma_123'.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI