Nakon ozljede Shieldsa, ugovoren završni dio trilogije Fitch – Burkman

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.05.2014 17:00h Autor:

Burkman vs. Fitch vol. 2

Nakon što je, zbog ozljede, Jake Shields morao odustati od nastupa protiv Jona Fitcha, čelnici WSOF brzo su reagirali. Ponudili su borbu Joshu Burkmanu, koji ju je prihvatio te će se ova dva borca susresti po treći put u svojim karijerama.

Jon Fitch (25-6) trebao je na WSOF 11 eventu nastupiti protiv Jake Shieldsa u meču dva sjajna hrvača. Ipak, Shields je doživio ozljedu na treningu i ta borba neće biti održana, no WSOF se pobrinuo da Fitch ipak ne ostane bez protivnika.

Po drugi put u WSOF-u, a treći put u karijeri, protivnik će mu biti Josh Burkman (27-10), još jednog bivšeg člana UFC-a te borca koji u WSOF-u nastupa od njihovog prvog eventa. Njih dvojica prvi put su se sastali na UFC Ultimate Fight Night eventu u travnju 2006. godine, a Fitch je tad pobijedio gušenjem s leđa u drugoj rundi.

Njihova druga borba dogodila se na WSOF 3 eventu, u lipnju prošle godine i to je bio Fitchev debi u organizaciji. Burkman mu je uzvratio za taj davni poraz na sličan način, ugušivši ga giljotinom već u prvoj minuti borbe. U svom posljednjem nastupu, Burkman je atraktivno nokautirao Tylera Stinsona, dok je borbu ranije poražen u nastupu za WSOF naslov od Stevea Carla.

Ova borba će se održati na WSOF 11 eventu, 5. srpnja, a glavna borba programa je ona za naslov prvaka u lakoj kategoriji, između Justina Gaethjea i Nicka Newella

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI