Nakon iduće borbe Justin Gaethje kreće u pregovore s drugim promocijama

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.11.2016 01:39h Autor:

Justin Gaethje

Po mnogima najbolji svjetski borac izvan UFC-a, Justin Gaethje, nakon svoje iduće borbe bit će borac bez ugovor te će biti slobodan krenuti u pregovore s drugim MMA promocijama.

Sigurno će biti veliki broj zainteresiranih za WSOF prvaka lake kategorije i jednog od najatraktivnijih boraca svijeta. Justin je vlasnik skora 16-0, uz 14 pobjeda prekidom, a u WSOF-u nastupa više od pola svoje karijere. Njegove prošlogodišnje dvije borbe protiv Lewisa Palomine su obje bile kandidati za najbolju borbu 2015. godine, a ove godine je odradio samo nastup protiv Briana Fostere, kojeg je uništio brutalnim low kickovima.

Pitanje tko bi mogao dati Gaetheju kakvu ponudu. Strategija novih vlasnika UFC-a za sada nije poznata, no čini se kako je njihov primarni cilj smanjiti broj boraca, a ne dovoditi nove, iako bi se za Gaethjea moglo i trebalo naći mjesta. Bellator će neupitno biti zainteresiran, a mogao bi biti i Gaethje, budući da druga najbolje svjetska promocija ima jako zanimljiv roster lake kategorije.

Gaethjeova vjerojatno posljednja WSOF borba je na rasporedu 31. prosinca, kad će braniti titulu protiv Joaoa Zeferina. Ukoliko 28-godišnji učenik Trevora Witmana dođe do pobjede na način na kakve smo navikli, imam će jako dobar vjetar u leđa prilikom pregovora s potencijalnim novim poslodavcima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI