Nakon današnjeg Metamorisa, Vinny Magalhaes ima dvije MMA borbe u mjesec dana

Ostale vijesti 09.08.2014 13:34h Autor:

Vinny Magalhaes

Vinny Magalhaes sigurno će biti najzaposleniji profesionalni MMA borac u idućih mjesec i pol dana. Danas nastupa na Metamoris 4 eventu, a do kraja rujna ga čekaju još dvije borbe unutar Titan FC organizacije.

Vinny Magalhaes danas će napokon odraditi svoju Metamoris borbu protiv Keenana Cormeliusa, koja je već trebala biti održana na prošlom eventu, no Vinny je tad obolio od stafilokokne infekcije. Sad će napokon odraditi tu dugo očekivanu borbu, no nakon nje Vinny nema nimalo vremena za odmor.

Iako se prvobitno trebao boriti na Titan FC 30 eventu, koji je na rasporedu 26. rujna, Vinny će odraditi još jednu borbu prije toga. Odlučio je prihvatiti poziv za nastup na Titan 29 eventu, 22. kolovoza, a protivnik će mu biti Dustin Jacoby, borac koji povremeno nastupa i u Gloryu.

Neovisno o toj borbi, Vinny i dalje ima dogovorenu borbu 26. rujna protiv Jason Brilza, a pobjednik tog meča postati će prvak te organizacije u poluteškoj kategoriji.

Vinnya je prokomentirao i Jeff Aronson, vlasnik i predsjednik Titan FC-a: "Vinny je pravi timski igrač, borit će se borbu za borbu, naravno ukoliko ostane zdrav. No, on prije svega želi biti aktivan, imati borbe i pružiti fanovima pravi show. Sretni smo što je član naše organizacije."

Vinny Magalhaes je otpušten iz UFC-a prošle godine, nakon ekspresnog poraza od Anthonya Perosha, a u međuvremenu je odradio jedan MMA meč i pobijedio. Inače je bivši ADCC svjetski prvak i osvajač svjetskog prvenstva u BJJ-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI