Najveći broj fanova podupire Fedorovu odluku da se vrati u Japan

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.10.2015 16:39h Autor:

Fedor Emelienanko

Čitatelji Fight Sitea u najvećoj mjeri podupiru potez Fedora Emelianenka da se aktivnom sportu vrati u Japanu, a ne u nekoj od elitnih promocija poput Bellatora ili UFC-a.

U našoj posljednjoj anketi u kojoj smo vas pitali za komentar Fedorovog povratka u Japan koji bi se trebao dogoditi na Staru Godinu, smo dobili prilično raznovrsne odgovore i razmišljanja. Ipak, jedan odgovor se po postotku znatno razlikuje od ostalih. Većina podupire Fedorov povratak u Zemlju izlazećeg sunca jer smatraju da je tamo omiljen. Tako je čak 42 posto od gotovo 2000 glasova u anketi otišlo na opciju "Dobar potez, tamo ga vole".

Drugi najpopularniji odgovor s 19 posto jest "Zanima me samo UFC i prva liga", dok je 15 posto glasova otišlo na "To mu je po mjeri, već je star."

Najmanje čitatelja se u biti odlučilo na odgovore koji se negativno odnose prema povratku Pride legende u Japan. Tako je 14 posto odgovorilo "Sramota, pompozne najave pa ćorak", dok je 10 posto otišlo na opciju "Trebao je reći da mu je sfalilo novca".

U svakom slučaju i ova je anketa pokazala veliko zanimanje za Fedorov povratak. Na koncu samo vrijeme može pokazati je li njegova odluka bila ispravna ili nije. Vama zahvaljujemo na glasovima, a rezultate ankete možete komentirati ispod teksta.

[anketa=225]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI