Najveća ženska borba u povijesti Azije! Angela Lee protiv Mei Yamaguchi za ONE FC naslov (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.04.2016 21:40h Autor:

Mei Yamaguchi i Angela Lee

Najtalentiranija MMA borkinja svijeta lagano gradi svoju karijeru, a sad je pred njom prilika za prvo veće postignuće, osvajanje pojasa prvakinje najjače azijske MMA promocije.

Ova vijest je poprilično glasno odjeknula u Aziji, gdje su već svi najavili najveću žensku borbu u povijesti azijskog MMA-a te prvu žensku borbu koja bi trebala biti “main event” neke manifestacije u organizacija singapurskog ONE FC-a.

Bit će to ujedno i prva ONE FC ženska prvakinja u povijesti te promocije, a borba će se održati za pojas u atom kategoriji. Inače, riječ je o kategoriji koja je gotovo svuda u svijetu s granicom na 47 kilograma, no u ONE FC-u je riječ o 51 kilogram, što inače odgovara UFC-ovoj slamki, kategoriji gdje mnogi Angelu Lee uskoro vide.

19-godišnja Lee je inače sve oduševila u svojih pet dosadašnjih profesionalnih borbi, upisavši pet pobjeda prisiljavanjem na predaju, a svi nastupi održani su u ONE FC-u. Posebno je oduševila u svojoj posljednjoj borbi, gdje je pokazala nevjerojatnu vještinu na parteru, posebno za jednu tako mladu djevojku.

Yamaguchi (15-8-1) je iskusna 33-godišnjakinja i velika japanska zvijezda, koja je do sada bila prvakinja u dvije jake promocije, DEEP i Jewels. Zanimljivo je kako će se ova borba održati u njenoj kategoriji, u koju će se deset centimetara viša Lee (162-152) ovom prigodom spustiti.

Za ovaj isti event, koji je dobio ime Ascent to Power, a održava je 6. svibnja na velikom zatvorenom stadionu u Singapuru, potvrđen je i nastup Vitalija Bigdasha, prvaka srednje kategorije, kao i Angelinog 17-godišnjeg brata, Christiana, kojem se također predviđa velika karijera.

Promocija je objavila i najavni video za ovaj event od kojeg očekuju veliki uspjeh i popraćenost u cijelom svijetu.

TITLE FIGHT: Angela Lee vs Mei YamaguchiBREAKING NEWS ONE Championship’s Chairman Chatri Sityodtong just announced on CNBC that we will be making the biggest female fight in the history of Asia on 6 May with the first women’s World Championship title fight featuring Angela Lee (5-0) from Singapore and Mei Yamaguchi (15-8) from Japan!Tickets on sale now at http://goo.gl/uknh9R.

Posted by ONE Championship on 31. ožujka 2016

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI