Najveća mlada Bellatorova zvijezda potpisala novi ugovor

Ostale vijesti 24.10.2017 20:28h Autor:

Goiti Yamauchi

Bellator je produžio ugovor 24-godišnjim brazilsko-japanskim borcem, Goitiem Yamauchiem, jednom od njihovih najvećih mladih zvijezda promocije.

U pitanju je borac koji je član Bellatora postao još kao 20-godišnjak, otprilike u isto vrijeme kad se s roditeljima preselio iz Japana u domovinu njegove majke, Brazil. U ove četiri godine je odradio deset borbi, krenuvši od uvodnih pa sve do glavnih programa te je slavio u osam od njih, većinom prisiljavanjem na predaju. Na taj način slavio je u ukupno 18 od svojih 22 pobjeda u karijeri, koju je započeo još kao 17-godišnjak u Japanu.

U početku se borio u perolakoj kategoriji, da bi prošle godine odlučio prijeći u laku, gdje je slavio u posljednja tri nastupa i jedan je od glavnih kandidata za skorašnji napad na Bellatorovu titulu u toj vrlo kvalitetnoj diviziji, čiji je trenutni prvak Brent Primus. Trenutno nema ugovorenu iduću borbi, a američki mediji prenosi kako je potpisao višegodišnji ugovor koji bi ga trebao učiniti jednom od najvećih Bellatorovih zvijezda, posebno jer je u pitanju gotovo matični borac ove promocije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI