Najveća Bellatorova skrivena tajna napokon dobiva pravog protivnika

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.07.2018 10:49h Autor:

Bellator logo

Dočekali smo dan kada će Bellator na veliku pozornici i u ozbiljan ispit staviti svoju najčuvaniju tajnu, borca koji je svih svojih 11 borbi odradio u njihovoj promociji te u svima slavio. U pitanju je A.J. McKee, koji je dobio svoj prvi main event, gdje ga čeka bivši prvak Pat Curan.

Znamo kako će i mali broj onih pasioniranih MMA fanova reagirati isti trenutak kada se spomene ime A.J. McKee. Ovaj 23-godišnji borac perolake kategorije u Bellator je stigao 2015. godine, bez profesionalnog MMA iskustva te je u Bellatorovom kavezu i debitirao. U pitanju je sin MMA pionira, Antonio McKeea, no osim toga se u startu malo toga u njemu znalo.

Iako danas ima skor 11-0, uz sve pobjede ostvarene u Bellatoru, teško možemo reći kako i danas znamo puno više od toga da je u pitanju veliki talent. Sve do njegove posljednje borbe, kada je savladao Justina Lawrencea te borbe prije toga, kada je savladao Briana “Pikemana” Moorea, promocija mu je davala protivnika upitne kvalitete ili barem borce nedokazane na visokom nivou. No, spomenute dvije borbe dale su znak kako Bellator svoj dijamant napokon namjerava u skorije vrijeme izložiti javnosti i to će se dogoditi.

McKee će se 21. rujna boriti protiv Pata Currana (23-7) i to u glavnoj borbi Bellator 205 eventa. Za bivšeg dvostrukog Bellatorovog prvaka do 66 kilograma to će biti prva borba ove godine, a iza sebe ima niz od tri pobjede, unatoč kojem ipak nije dobio priliku treći put pokušati napasti pojas. No, gotovo je sigurno kako će pobjednik ove borbe biti idući protivnik Patricia Freirea, koji je prošlog vikenda u Rimu obranio titulu, savladavši Daniela Weichela.

Curran je svojevremeno bio dio Bellatorovog trojca koji je izmjenjivao na vrhu, a s oba preostala borca, Patriciom Freireom i Danielom Strausom je na skoru od jedne pobjede i poraza. Dok je Straus na oporavku nakon teške prometne nesreće te se ne zna hoće li se ikad više boriti, Freire ponovno ima pojas, a Curran više nego išta želi preuzeti ga. No, prije toga će morati prijeći preko borca kojeg je Bellator do sada uspješno sakrivao od ovakvih izazova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI