Najneozbiljnija borba godine: Revanš Sappa i Akebona na Rizin eventu! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.11.2015 16:50h Autor:

Screenshot

Kraj godine i velika priredba koja će se održati u organizaciji nove japanske promocije Rizin uveličana je za još jedan, fanovima prilično zanimljivi, okršaj. Saitama Arena će ovom prilikom svjedočiti revanšu između Akebona Tara i Boba Sappa.

U njihovom prvom dvoboju iz 2003. godine je tehničkim nokautom slavio Sapp. Tada je nastupu dvojice gorostasa u Nagoya Domeu svjedočilo nešto više od 43 tisuće posjetitelja, dok ih je još 55 milijuna pratilo preko malih ekrana.

Oba borca nastupala su i na MMA i na kick-boks priredbama. Sumo borac Akebono je tijekom kick-boks karijere ostvario samo jednu pobjedu uz osam poraza, dok je u MMA-ju poražen u sva četiri nastupa. Nesretnik kojeg je porazio i zauvijek obilježio je japanski karataš Nobuaki Kakuda. S druge strane, Sapp, u usporedbi s Akebonom, izgleda kao prilično uspješan borac koji je u 28 kick-boks dvoboja slavio 11 puta, a isti broj pobjeda je upisao i u svojih 30 MMA nastupa.

Oba borca vraćaju se nakon pauze. Havajčanin je svoj posljednji nastup imao davne 2006. godine, dok smo Amerikanaca zadnji put vidjeli na Legend 4 eventu koji se održao prije dvije godine.

U nastavku članka vam donosimo snimku njihovog prvog dvoboja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI