Najmučnije i najpotresnije fotografije u povijesti MMA-a!

Ostale vijesti 24.09.2011 07:55h Autor:

Joe Stevenson

Ekipa iz Complex.com stranice napravila je popis 30 najpotresnijih fotografija u povijesti MMA-ja. Čak tri su snimljene u 2011. godini. Mi smo izdvojili TOP 5, a ostatak možete pogledati na ovom LINK-u.

1. Parrish Hartley

Hartley je prst teško ozlijedio na treningu ove godine. Inače, radi se o učeniku poznatog MMA borca Miguela Torresa. Fotografija je zaista mučna, a onima kojima smo pokvarili ručak se ispričavamo…

2. Dwayne Lewis

Ovaj gigantski hematom nastao je u dvoboju protiv Ryana Jimma na MFC 28 priredbi u veljači ove godine. Sva sreća da se u biti ne radi o teškoj ozljedi, no zato se radi o fotografiji od koje vam se može okrenuti želudac.

3. Corey Hill

E ovo je zato teška ozljeda. Corey Hill je pokušao opaliti low kick, a Dale Hartt je na vrijeme blokirao. Nažalost sudar potkoljeničnih kosti bio je tako čvrst da su Hillu istog trenutka pukle i tibija i fibula. Dvoboj se dogodio 2008. godine na eventu UFC: Fight For Troops.

4. Joey Diehl

Još jedan dvoboj iz 2011. i još jedan prizor za kvarenje obroka. Joey Diehl je inače s ovom monstruoznom posjekotinom uspio pobijediti Joesha Eppsa na XFO 41 eventu prije nekoliko tjedana. Liječnici su poslije dvoboja imali prilično posla da bi zakrpali ovu rupetinu na njegovoj obrvi.

5. Joe Stevenson

Definitivno jedna od najlegendarnijih, ali i najmučnijih MMA fotografija. U kadru je nesretni Joe Stevenson koji u agoniji plače nakon dvoboja protiv BJ Penna na UFC-u 80. The Prodigy ga je stvarno uneredio…

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI