Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Najjači čovjek na svijetu pokazao snagu na boksačkoj vreći (VIDEO) | Fight Site

Najjači čovjek na svijetu pokazao snagu na boksačkoj vreći (VIDEO)

Ostale vijesti 13.10.2017 21:28h Autor:

Mariusz Pudzianowski

Pogledajte kako trenira Mariusz Pudzianowski jedan je od najpopularnijih sportaša u Poljskoj i jedna od najvećih zvijezda KSW promocije.

Višestruki osvajač natjecanja “Worlds Strongest Man” već dugo vremena uspješan je MMA borac u poznatoj poljskoj MMA promociji. Trenutno se priprema za idući njihov event, koji se održava idućeg vikenda u Dublinu, gdje ga čeka borba protiv Jamesa McSweeneya, bivšeg UFC borca.

Pudzianowskom (11-5, 1NC) biti će to ukupno 16. borba u promociji, čiji je član od samog početka. Iako ne postoje podaci o KSW honorarima, pretpostavlja se kako je on vjerojatno i najplaćeniji borac promocije. Zanimljivo, iako redovno nastupa u glavnim borbama njihovih evenata, nikada se nije borio za KSW teškaški naslov, nego njegove borbe više budu revijalne prirode. Naravno, to ne znači kako u njima nema ozbiljnog “fajta”.

Tijekom ovih priprema, ‘Pudzian’ je objavio nekoliko videa, gdje je posebno zanimljiv ovaj posljednji, na kojem poljski teškaš prezentira brzinu i snagu svojih ručnih tehnika na vreći i moramo priznati kako to izgleda jako impresivno. Na vama je da pogledate video i presudite sami, a osim njega tu su i još dva videa koja je objavio prije dva tjedna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI