Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Naježite se! Kratka najava za Bellator 206 ledi krv u žilama! (VIDEO) | Fight Site

Naježite se! Kratka najava za Bellator 206 ledi krv u žilama! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.09.2018 20:49h Autor:

Bellator 206

Bellator 206 event je koji donosi vjerojatno najveću borbu u povijesti druge najveće svjetske MMA promocije te nastavak jednog velikog rivaliteta. Pogledajte kratku najavu kojoj zapravo niti ne treba dulje vrijeme trajanja.

Kada na eventu imate ovakve četiri MMA face kakve su Rampage Jackson, Wanderlei Silva, Rory MacDonald i Gegard Mousasi, zapravo vam ne treba puno da napravite vrhunsku najavu. I Bellator je to uistinu tako i napravio. U 20 sekundi imate po četiri kadra svakog borca, uz to imate savršeno uklopljenu glazbu i sve to na kraju dovodi do najave koja nam daje do znanja kako je moguće uz malo materijala napraviti nešto ovako dobro.

Borba Gegarda Mousasia i Rorya MacDonalda, za titulu Bellatorovog prvaka srednje kategorije, sigurno je najveća borba u Bellatorovoj povijesti, ako ćemo gledati na to koja je aktualna kvaliteta boraca te koliko su toga obojica napravili do sada u karijeri. Osim toga, u pitanju je međusobna borba dva Bellatorova prvaka pa je i po samome tome već velika stvar.

S druge strane, tu je i četvrta borba Rampagea Jacksona i Wanderleia Silve. Nakon što je Silva dobio oba japanska okršaja, a Rampage onaj u UFC-u, obojica će biti izuzetno motivirani doći do pobjede u ovoj borbi. Osim toga, za Silvu, svojevremeno najboljeg svjetskog pound4pound borca, bi to mogla biti i posljednja borba u karijeri.

Ispod teksta pogledajte najavu koja nas je uistinu fascinirala i jedna čekamo 29. rujna kada će ovaj event biti održan!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI