Najavljen WSOF 15 s tri borbe za titulu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.10.2014 14:00h Autor:

Justin Gaethje

WSOF je objavio datum i mjesto održanja svog WSOF 15 eventa, a po prvi puta će se na programu naći čak tri borbe za titulu prvaka/prvakinje ove organizacije.

Vrlo jaka borilačka organizacija WSOF za 15. studeni je najavila svog WSOF 15 event, koji će se održati u gradu Tampa, na Floridi. Najavljene su tri borbe, a sve tri će biti za pojas prvaka, odnosno prvakinje.

Tako će Justin Gaethje (12-0) pokušati ostati neporažen u karijeri, a s druge strane će imati super iskusnog Melvina Guillarda. Ova dva borca su već ranije zatražila ovu borbu, a znajući stil oba borca, trebali bi itekako biti vatre. Gaethje je 11 od svojih 12 pobjeda ostvario prekidom i to sve u prve dvije runde.

Priliku osvojiti pojas prvaka u srednjoj kategoriji dobit će Yushin Okami. Nakon sjajnog debia u organizaciji, njegov nišan se nalazi na prvaku Justinu Branchu (14-3), koji ima savršen skor 4-0 u organizaciji, a svoj je naslov obranio već dva puta ove godine. Ova borba bit će glavna na programu.

Posljednja potvrđena borba je u ženskoj slamka kategoriji, gdje će naslov braniti prvakinja Jessica Aguillar, koja je za sebe već nekoliko puta izjavila da je najbolja na svijetu te automatski izaziva pobjednicu Ultimate Fightera i novu UFC-ovu prvakinju na borbu. Njena protivnica je Kalindra Faria iz Brazila, kojoj će to biti i debi u organizaciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI