Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Na UFC-u 140 ponovno Brittney Palmer: Osjećam se blagoslovljeno! | Fight Site

Na UFC-u 140 ponovno Brittney Palmer: Osjećam se blagoslovljeno!

Ostale vijesti 03.12.2011 08:57h Autor:

Brittney Palmer (Photo by Omar)

Iako nije pobijedila kao najbolja svjetska ring djevojka na godišnjim MMA nagradama koje su ovih dana održane u Las Vegasu, Brittney Palmer je presretna jer ponovno ima svoj stari posao – radi u UFC-u.

“Ovo je nevjerojatno”, izjavila je nestašna ljepotica uoči UFC-a 140.

“U međuvremenu sam studirala umjetnost. Takve stvari te promjene…više ne gledaš isto na ljude i na stvari. To je bilo nevjerojatno iskustvo. Nikada se prije nisam osjećala tako prizemljeno i ispunjeno. Rad se isplaćuje”, objašnjava pomalo filozofski Brittney.

Realno objašnjenje njezinog povratka je ipak malo jednostavnije. Javnost ju je željela ponovno vidjeti pored kaveza, a Dana White je uslišao njihove zvijezde i dao Palmer drugu priliku. Iako se medijima rečeno kako je ljepotica uzela pauzu za studiranje umjetnosti,  pravi razlog razlaza s UFC-om je bilo njezino pomalo neodgovorno ponašanje zbog kojeg je često bila kritizirana od svojih poslodavaca. Nakon višemjesečnog hlađenja, čini se da je Brittney naučila lekciju.

“Iako sam samo djevojka koja nosi tablu, imam toliko mnogo fanova. Osjećam se stvarno blagoslovljeno”, zaključila je Brittney.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI