Na prošlom ONE FC eventu održana jedna od najboljih borbi godine (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.10.2015 16:20h Autor:

screenshot

ONE FC 32 event, održan prošlog vikenda, donio nam je jednu od najboljih MMA borbi ove godine. Bila je to ujedno i glavna borba tog eventa, a za pojas srednje kategorije su se borili Igor Svirid i Vitaly Bigdash.

Event je nosio ime Tigers on Asia, no azijskim borcima su svu slavu preuzeli ruski i kazahstanski borac. Svirid, koji je branio titulu prvaka, je u borbu ušao kao favoriti, no znalo se da je neporaženi mladi Rus opasan te da dolazi s namjerom osvajanja pojasa.

Tako je i krenulo, no Sviridu nije dugo trebali da pokaže tko je tu prvak. Više puta tijekom prve runde je pogađao i rušio ruskog borca, no svaki put ga je zvao da se vrati na noge. Bigdash je ipak pokazao koliko je opasan u posljednje dvije minute, kad je odradio odličan napad s leđa, preuzeo kontrolu, a u posljednjim sekunda runde i sjajno koljenima pogodio Svirida.

Nakon nevjerojatne prve runde, fanovi su se veselili početku novih pet minuta, no to nisu dočekali. Na samom početku druge runde došlo je do nokauta, a ukoliko ne znate tko je slavio u ovoj borbi, najbolje da pogledate video ispod teksta. Borba je već proglašena najboljom ONE FC borbom za titulu u povijesti te organizacije, a čini se kako ni Justin Gaethje i Luis Palomino više nisu tako sigurni u kategoriji najbolje borbe 2015. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI