Na pomolu senzacija: Bellator u ozbiljnim pregovorima s Tysonom Furyjem!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.04.2015 12:31h Autor:

Tyson Fury

Bellator ozbiljno pregovara sa svjetskim boksačkim profesionalcem i WBO internacionalnim prvakom u teškoj kategoriji – Tysonom Furyjem. Ne radi se o patki, nego o vijesti koju je u četvrtak potvrdio čelnik Bellatora Scott Coker za MMAFighting.

"Razgovaramo s Tysonom o tome da uđe u Bellatorov kavez. Tyson smatra da bi mogao pobijediti bilo kojeg MMA teškaša. Hajdemo vidjeti koliko je ozbiljan", poručio je Coker.

26-godišnji Fury zaista jest vrhunski boksač čemu u prilog ide i njegova dosadašnja karijera gdje je neporažen (24-0). Čak 18 pobjeda je ubilježio nokautom, a njegovi gabariti su upozorenje. On, naime, ima raspon ruku od 216 cm što je veće čak i od onih Stefana Struvea ili Jona Jonesa. Ipak, dosadašnji primjeri profesionalnih bosksača koji su se odlučili okušati u MMA-ju bez dugogodišnjeg specifičnog treninga su završili smiješno. Sjetimo se samo Jamesa Tooneyja.

"Svi znamo da su kečeri predstava. A, ako jedan lažni borac može ući u kavez i postati svjetski MMA prvak među najboljim borcima svijeta, onda to nešto govori o svemu, zar ne? Nisam promijenio svoje mišljenje. Bilo kada, bilo gdje… neka Dana White dovede Caina Velasqueza i ja ću ga nokautom izbaciti iz borilišta. Kao što sam već rekao, oni nisu na mom nivou, oni su propalice", poručio je Fury misleći u prvom dijelu svoje izjave na Brocka Lesnara. 

Dodao je da mu UFC nije ponudio dovoljno novca. Barem ne za sada…

"Rekao sam već da ću ući u kavez kada me mogu platiti. Do tada, ništa od toga", zaključio je bahati Britanac.

Dojam je da Fury jednostavno ne zna o čemu priča i da bi prosječni MMA teškaš od njega napravio invalida. Ali otom-potom. Držimo fige da se dogovori s Bellatorom pa da se i sam uvjeri kako MMA borci nisu propalice!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI