MVP se nada novom nokautu: Tip me naživcirao, poslat ću ga u mirovinu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.10.2016 11:29h Autor:

Michael “Venom” Page

Bellatorova zvijezda Michael “Venom” Page (11-0) nije imao zle namjere kada je u posljednjem nastupu Evangelisti “Cyborg” Santosu zadao frakturu lubanje, ali svoj dugo iščekivani susret s Fernandom Gonzalezom (25-13) neporaženi fenomen je shvatio osobno i zato američkog veterana planira kazniti.

“Nadam se da ću ga završiti u drugoj rundi. Već sam rekao, želim se dočepati tog lika. Naživcirao me”, rekao je Page za MMA Junkie.

MVP i Gonzalez iza sebe imaju već dva otkazana međusobna susreta. Nakon što je Page otkazao prvu borbu uoči Bellatora 151 Gonzalez je rekao da misli kako je Britanca “strah” te da borbu nije otkazao jer je “ozlijeđen nego zato što čuva svoj skor.”

Komentari nisu dobro sjeli Pageu pa će zato 19. studenog na Belltor 165 priredbi u San Joseu Gonzaleza pokušati otjerati ravno u mirovinu.

“Ovo je prvi put da mi netko smeta. Bez obzira na ime, ili što je netko rekao, inače me nije briga. Ali on me naživcirao i želim ga kazniti i natjerati da ode u mirovinu. Odi u mirovinu. Želim te natjerati da se osjećaš kao trebaš u mirovinu jer tipovi poput mene stalno dolaze i ti nisi spreman za ovo”, dodao je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI