MRI Pro-NOS – Čista mišićna hrana

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.12.2012 16:45h Autor:

www.fightstuff.hr

Probali ste čitav niz proteina i nikako ne uspijevate naći neko koji će u sebi objedinjavati kvalitetu i dobar okus. Neki su prerijetki, neki pregusti, a kod nekih vam se ne sviđa što se suviše pjene? MRI Pro-NOS je pravo rješenje za vas! Kupite ga u Fight Stuffu!

Pro-NOS je kruna napora i suradnje različitih eksperata na području istraživanja proteina.Ovaj proizvod je kombinacija istraživanja u koja su bili uključeni i stručnjaci iz jedne od najvećih kompanija za proizvodnju proteina na svijetu, Glanbia International. Rezultat istraživanja je revolucionarni novi spoj čiji su nevjerojatni učinci potvrđeni kliničkim ispitivanjima. Kombinirano istraživanje sa stručnjacima iz MRI-a stvorilo je najnapredniji protein na tržištu – Pro-NOS.

Djelić, tehnološki vrlo zahtjevan za proizvodnju, izoliran iz proteina sirutke su peptidi jednake dužine pod nazivom ACTINOS. Potrebno je 6.000 £ proteina sirutke za proizvodnju samo jednog pakiranja Pro-NOS-a. No krajnji rezultat vrijedan je uloženog truda. ACTINOS povećava proizvodnju dušikova oksida za zapanjujućih 950%!

Dušikov oksid (NO) je signalna molekula koja potiče krvne žile da se šire. Širenje krvnih žila pospješuje protok hranjivih tvari i njihovu doprenu do mišića. Međutim, proizvodnja NO je limitirana enzimom pod nazivom "Nitric Oxide Synthase” (NOS). Jednostavno rečeno, NOS enzimi su pogoni koji razbacuju NO molekule koje "pumpaju" mišiće. Povećavajuću količinu NOS enzima dovelo je, u kombinaciji s ACTINOS frakcijama do povećanja razine dušikova oksida za 950%!

MRI istraživači su iskoristili puni potencijal ACTINOS-a u kombinaciji s premium izolatom proteina. Odate i ime, Pro-NOS, koje savršeno opisuje za virtualno postrojenje NOS-aktivnih proteina. Svaki obrok Pro-NOS-a izaziva pravu navalu hranjivih tvari putem poboljšane cirkulacije krvi, uz naravno veliku količinu aminokiselina, osnovnih gradidbenih elemenata koji sudjeluju u rastu mišića. Pro-NOS predstavlja sam vrh tehnologije proteina. Čista mišićna "hrana" u kanti.

I da ne zaboravimo. Pro-NOS je najukusniji protein koji ste ikada imali prilike probati. Garantirano!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI