Mousasi se pohvalio kolekcijom svih svojih pojaseva (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.05.2018 12:30h Autor:

Gegard Mousasi

Gegard Mousasi osvojio je Bellatorov pojas srednje kategorije, kojim je samo povećao svoju kolekciju trofeja, a istom se onda pohvalio putem društvenih mreža.

Ukratko, Mousasi je osvojio pojas u svim promocijama gdje se borio, osim UFC-a gdje nije dočekao svoju priliku te Pridea, gdje je ipak još bio previše mlad i nije dobio priliku unatoč dobrim rezultatima. U Cage Warriorsima je osvojio titulu srednje kategorije, u Dreamu je osvojio titule u srednjoj i poluteškoj kategoriji, u Strikeforceu je vladao poluteškom te je sada u Bellatoru ponovno uzeo titulu srednje kategorije.

Mousasi je najavio kako bi u Bellatoru htio osvojiti tri titule, odnosno da namjerava nakon srednje poharati polutešku pa onda i tešku kategoriju. Ipak, prije toga bi svoj pojas srednje kategorije volio braniti protiv Rorya MacDonalda, koji je najavio odlazak u kategoriju do 84 kilograma i želi odraditi tu borbu.

Ispod teksta nalazi se da krasna kolekcija pojaseva, za koju smo sigurni da neće ostati samo na tome. Gegardu je tek 32 godine, a već je odradio 52 MMA borbe, uz skor 44-6-2.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI