Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mousasi poludio na kritičare: “Mogu mi popu..ti, imam dugačkog, pa ima za sve!” (VIDEO) | Fight Site

Mousasi poludio na kritičare: “Mogu mi popu..ti, imam dugačkog, pa ima za sve!” (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.10.2017 10:31h Autor:

Gegard Mousasi

Gegard Mousasi je proteklog vikenda debitirao u Bellatoru mršavom pobjedom protiv veterana Alexandera Shlemenka. Dvoboj je na koncu završio njegovim slavljem iako se većina onih koji su gledali meč slaže s ocjenom da je pobjeda trebala pripasti ruskom borcu.

Nije to bio onaj Mousasi iz posljednjih nastupa u UFC-u kada je redom demolirao svakoga koga su stavili pred njega. Gostujući u emisiji “The MMA Hour” Armenac je otkrio kako mu je već u prvoj rundi stradala orbitalna kost (puknuće) te mu nije preostalo ništa nego osloniti se na svoje hrvanje u ostatku meča. U toj činjenici vidi razlog za svoju lošiju predstavu.

Upitan o kritikama na svoj račun, novopečena Bellatorova zvijezda odgovara kritičarima:

“Ne smetaju me kritike. Nimalo. Udario me u to oko u prvoj minuti meča, pa sam se ostatak dvoboja borio na istinkt. Pokušavao sam preživjeti. Borio sam se gotovo tri runde bez jednog oka pa meč niti nije mogao proteći onako kako sam ja to zamislio. Ali dobio sam pobjedu, a to je bio cilj. Oni koji me kritiziraju mi mogu popušiti. Imam prilično dugačkog, pa neka stanu u red i popuše mi.”

U nastavku intervjua s Arielom Helwanijem otkrio je kako je bilo boriti se s jednim okom…

“Pokušavam preživjeti, ništa ne vidim. Jučer kada sam hodao po New Yorku, doslovno sam posrtao po cesti. Nisam mogao niti normalno hodati. A tamo sam se borio tri runde. Nije mi jasno o čemu ljudi pričaju. Možda bi oni mogli otići u kavez i boriti se umjesto mene. Sjede pored kompjutora, jedu svoje krumpiriće i imaju svoje mišljenje. Ali to je njihovo pravo”, objašnjava Armenac.

Doduše, Mousasi priznaje da mu je debi u Bellatoru donio ponešto nervoze…

“Da, bio sam i malo nervozan. Bio sam zapravo mnogo nervozniji nego inače, ali tu je taj pritisak zbog dolaska u Bellator. Ovo je prilika za sve idiote koji čekaju ovu rečenicu da sada kažu da nisam pružio dobru predstavu zbog toga. Ti koji sjede kod kuće i čekaju da netko nešto krivo napravi, kako bi ga mogli osuđivati. Da bi mogli pisati sranja. Oni nemaju nikakvog poštovanja.”

“Gledao sam kako Cerrone gubi i nisam primjetio da su ga toliko kritizirali kao mene. Pričaju o tome kako sam izgubio od Halla i izgubio od Jacarea. Ali obojicu sam kasnije pobijedio. Mislim da sam nakon 50 borbi dokazao da sam dobar borac. O čemu pričaju? Ali ne možeš nikada popraviti nekoga, ako je glup. Nisam ljut. Briga me. Idem jesti svog jastoga. Idem na svoju farmu, voziti svoj traktor i svoj auto. Koga briga za kritičare? Ja sam svoj novac zaradio. Vodim bolji život od svih tih propalica…”

Na koncu je kritičarima ponovio “glavnu poruku”…

“Svi oni, mogu mi popušiti. Uzmite broj i stanite u red. Imam dovoljno za sve vas!”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI