Mousasi napada nokaut mašinu! Pogledajte najbolje poteze Bellator prvaka Rafaela Carvalha (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.05.2018 18:19h Autor:

Rafael Carvalho

Bellatorov prvak srednje kategorije, Rafael Carvalho, borac je kojeg mnogi smatraju najatraktivnijim prvakom unutar elitnog MMA-a. Ovaj brazilski kickboksač svoje protivnike većinom rješava nokautima, a to će sutra pokušati napraviti i Gegardu Mousasiju, u glavnoj borbi Bellator 200 eventa.

31-godišnji Carvalho iza sebe ima profesionalni skor 15-1, no jedini poraz doživio je u svojoj prvoj borbi, što bi značilo da ima 15 pobjeda u nizu, od čega je šest u Bellatorovom kavezu. 12 puta to je postigao nokautom, a na taj način je osvojio Bellatorov pojas te ga nokautom dva od tri puta obranio. On je svakako borac kakve MMA fanovi vole gledati i borba protiv Mousasia trebala bi ponuditi spektakl.

Bellator je na svom Youtube kanalu postavio video s najboljim Carvalhovim trenucima unutar njihovog kaveza, uključujući i nokaute protiv Brandona Hallseya, kojim je osvojio titulu, kao i onaj protiv Melvina Manhoefa, kojim je ostvario jednu od obrana. Nažalost, u videu iz nama nepoznatih razloga nema njegovog posljednjeg nokauta, kojim je savladao Alessia Sakaru.

Tu je i danas objavljeni video “Road to Bellator 200”, u kojem možemo vidjeti kakva su razmišljanja ovog prvaka prije njegova najteže i najvažnije borbe do sada, borbe koju će odraditi na velikoj sceni. Ukoliko savlada Mousasia, ima priliku postati možda i najveća Bellatorova zvijezda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI