Mousasi: Mislim da nisam nikad prije trenirao za meč!

Ostale vijesti 13.12.2012 05:32h Autor:

Gegard Mousasi

Sjajni Strikeforceov borac Gegard Mousasi, koji samo pravim malim čudom nije ranije završio u UFC-u, nastupa sredinom siječnja na priredbi Strikeforcea za koju se vjeruje da će biti posljednja u povijesti te organizacije.

No, dok mnogi borci u tjednima prije mečeva pričaju kako naporno treniraju ne bi li što spremniji dočekali borbu, od Mousasija se može čuti nešto potpuno suprotno, barem kad su u pitanju pripreme za neke mečeve u posljednjim godinama. "Bio sam osvojio pojas prvaka u Strikefoceu i Dreamu, ali borbe me nisu posebno uzbuđivale ni motivirale, tek sada mislim da imam na svojoj strani prave trenere i sparing partnere, pa sam zbog borbe protiv Mikea Kylea prilično uzbuđen. Rekao bih čak da se prije uopće nisam pripremao za svoje borbe", smatra Gegard.

Opisao je i kako su prije izgledale te njegove pripreme za mečeve. "Nekad bih ujutro malo trčao, odradio malo sparing i čim bih se odmorio uzeo bih pauzu za odmaranje. Sada imam iza sebe ljude koji me guraju svaki dan i jednostavno ne vidim kako bih mogao izgubiti. Nadam se da ću nakon tog meča stići u UFC", rekao je Mousasi.

27-godišnji borac u svojoj bogatoj MMA karijeri odradio je 37 mečeva te je u njih čak 32 slavio, a samo je tri puta poražen, dok su dvije preostale borbe bile proglašene neriješenima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI