Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mousasi i MacDonald točni na vagi za Bellatorov spektakl, Rampage gotovo prešao teškašku granicu (VIDEO) | Fight Site

Mousasi i MacDonald točni na vagi za Bellatorov spektakl, Rampage gotovo prešao teškašku granicu (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.09.2018 10:41h Autor:

Gegard Mousasi i Rory MacDonald

Odrađeno je službeno i ceremonijalno vaganje za današnji spektakl koji Bellator donosi u kalifornijski San Jose. Na njemu su svi borci bili točni, uključujući Gegarda Mousasia i Rorya MacDonalda, ali posebna tema su kilogrami Rampagea Jacksona.

Iako dolazi iz niže kategorije, Rory MacDonald bio je na kraju 200 grama teži od Gegarda Mousasia, no prostom oku je bilo vidljivo kako ipak ne dolazi iz te kategorije te je jasno kako je manji od Mousasia, koji je ponekad u karijeri čak nastupao u teškoj kategoriji. Ipak, kada imate ovakva dva majstora slobodne borbe, to ne mora biti nikakav faktor, nego će se sve svoditi na to tko će bolje odraditi svoj plan za borbu. U pitanju su dva kompletna borca i sigurno će ponuditi sjajnu borbu, ali i borbu prepunu nadmudrivanja i taktičkih trikova.

Sunaslovna borba se održava u teškoj kategoriji, a nastupaju dva veterana koji također inače nisu nastupali u “kraljevskoj” diviziji. No, u njihovim godinama skidanja kilograma može samo negativno utjecati pa je vjerojatno dobra odluka bila ta da se Quinton “Rampage” Jackson i Wanderlei Silva bore kao teškaši. I Amerikanac je to apsolutno iskoristio, tako što je na vagu došao s gotovo 116 kilograma. Imao je on u Prideu svojih “openweight” nastupa, no sumnjamo da je ikad bio toliki. Wanderlei Silva bio je na 102.7 kilograma. Kako su izgledali, najbolje da pogledate u videu ispod teksta.

Andrey Koreshkov i Douglas Lima bili su točni za otvaranje Grand Prixa velter kategorije, kao što nije bilo problema niti kod ostalih sudionika glavnog programa, koji sadrži šest borbi. Ispod teksta možete pogledati video i vidjeti kako je sve izgledalo.

Bellator 206 – Rezultati vaganja glavnog programa (u lbs)

Gegard Mousasi (184.4) vs. Rory MacDonald (184.9)
Quinton Jackson (254.4) vs. Wanderlei Silva (226.9)
Andrey Koreshkov (169.3) vs. Douglas Lima (170)
Leandro Higo (145.1) vs. Aaron Pico (145.7)
Keri Melendez (116) vs. Dakota Zimmerman (115.6)
Gaston Bolanos (145.2) vs. Ysidro Gutierrez (145.3)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI