Mousasi i Carvalho promovirani u glavnu Bellator 200 borbu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.05.2018 11:52h Autor:

Rafael Carvalho i Gegard Mousasi

Ozljedom Mirka Filipovića, odnosno otkazivanjem borbe protiv Roya Nelsona, Bellator 200 event ostao je bez svoje glavne borbe. Promocija je brzo reagirala te je u glavnu borbu promovirala duel za pojas srednje kategorije, između Gegarda Mousasia i Rafaela Carvalha.

Carvalho i Mousasi su zapravo prvobitno i bili najavljeni kao glavna borba, a mnogi su se fanovi bunili kada su na kraju završili ispod Mirka Filipovića i Roya Nelsona. U pitanju je duel možda i najpoznatijeg borca na cijelom Bellatorovom rosteru i prvaka koji svoje protivnike većinom pobjeđuje atraktivnim nokaut završnicama. Upravo iz tog razloga, a i tog da su u pitanju borci u naponu snage, mnogi su smatrali kako nema smisla teškaški revanš staviti nakon njih.

Event je sada ostao na četiri borbe unutar glavnog programa, no sigurno će se tamo naći još jedna. Moguće je da na njemu ostane Roy Nelson, ukoliko mu pronađu protivnika, ali moguće je i promoviranje neke od borbi s uvodnog programa, gdje također ima vrlo zanimljivih imena. U svakom slučaju, pogledajte kako trenutno izgleda popis borbi za ovaj event.

Bellator 200 – Popis borbi

Glavni program

Rafael Carvalho vs. Gegard Mousasi
David Rickels vs. Michael Page
Phil Davis vs. Linton Vassell
Aaron Chalmers vs. Ash Griffiths
Fifth main card bout TBD

Uvodni program

Anastasia Yankova vs. Kate Jackson
Anatoly Tokov vs. Vladimir Filipovic
Daniel Crawford vs. Pedro Carvalho
Ryan Scope vs. Martyn Harris
Mike Shipman vs. Carl Noon
Charlie Ward vs. Louis King
Jeremy Petley vs. Saul Rogers
Kevin Fryer vs. Costello Van Steenis
Charlie Leary vs. Tom Green

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI