Monson: Trokut, aperkat iza leđa… to se neće dogoditi u mom meču s Fedorom!

Ostale vijesti 19.11.2011 10:19h Autor:

Fedor vs. Monson

Fedor Emelianenko ovog će se vikenda u Moskvi na M-1 priredbi pokušati iskobeljati iz negativnog niza od čak tri teška poraza prekidom koja je pretrpio u posljednjih godinu i pol dana.

Još jedno posrtanje, i to protiv borca kao što je Jeff Monson, vjerojatno bi značilo i kraj karijere nekoć najboljeg borca svijeta. Amerikanac će pokušati stići do iznenađenja, no kaže kako se Fedora nikada ne smije otpisati.

“Način na koji je izgubio te mečeve…aperkat iza leđa, trokut, premlaćivanje od borca koji ima 135 kg. To se neće dogoditi u našoj borbi. Ipak, lijepo je znati da i on može izgubiti. No, porazi se događaju kada se dugo vremena boriš protiv takvih protivnika najvišeg ranga”, objašnjava Monson i dodaje kako je on i dalje Strikeforceov borac:

“Ovo je samo jedan borba, ja i dalje imam ugovor sa Strikeforceom na tri meča. Pustili su me jer je ovaj velik dvoboj. Nakon toga se vraćam natrag u SAD i to s velikim nestrpljenjem. Nisam jedan od onih koji će reči da možda može pobijediti u nekom meču. Ako nisam na 100 posto, radije ću nešto preskočiti. Ne želim odrađivati mečeve samo zbog novca.”

Nakon niza od 8 pobjeda u nizu, Monson je prije nekoliko mjeseci poražen od Daniel Cormiera. Dvoboj je otišao do sudačke odluke koja je zasluženo otišla u korist tamnoputog Amerikanca i finalista Strikeforceovog GP-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI