Monson prebio ruske policajce i zaštitio pijanog beskućnika?!

Ostale vijesti 27.11.2011 10:58h Autor:

Jeff Monson

Jeff Monson se, prema pisanju ruskog dnevnika “Russia Today”, nekoliko dana prije meča protiv Fedora Emelianenka u Moskvi, sukobio s ruskim policajcima. Povod sukoba bile su grube metode kojima su moskovski policajci pokušavali primiriti jednog pijanog beskućnika.

Monson, inače poznat po svojim anarhističkim stavovima i sukobima s policijom iz prošlosti, krenuo je podzemnom željeznicom prema jednom predgrađu glavnog ruskog grada gdje je trebao održati seminar.

Iznenađen brutalnošću ruske policije koja je vrlo grubo pokušavala smiriti pijanog skitnicu, Monson se umiješao i navodno premlatio dvojicu ruskih policajaca. Njegova pratnja je dala petama vjetra i nije htjela čekati američkog MMA borca koji je u tim trenucima bio obučen samo u kratke hlače, japanke i kapuljaču iako je vani bilo ispod ništice.

Ruski dnevnik ne piše ništa o tome kako se nemili incident na koncu riješio i gurnuo pod tepih. No, s obzirom da je dvoboju protiv Fedora Emelianenka osobno svjedočio i ruski premijer Vladimir Putin, nije nemoguće da je sam državni vrh odlučio zataškati Monsonovu lekciju moskovskim policajcima kako meč protiv Emelianenka ne bi došao u pitanje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI