Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Monson potpuno razbijen nakon Fedora: U invalidskim kolicima i jedva govori (VIDEO) | Fight Site

Monson potpuno razbijen nakon Fedora: U invalidskim kolicima i jedva govori (VIDEO)

Ostale vijesti 22.11.2011 10:28h Autor:

Jeff Monson

Tek su se nekoliko sati nakon dvoboja protiv Fedora na Jeffu Monsonu vidjele posljedice silnih udaraca koje je primio tijekom dvoboja u Moskvi.

Amerikanac je, potpuno razbijenog lica i imobilizirane noge, jedva govorio, a morali su mu pomagati da se legne u krevet. Od snažnih low kickova, Monsonu je tijekom dvoboja nastradala patela koljena, a neki mediji čak govore i o ozljeđenoj natkoljenici.

“Nesretno se dogodila ta ozljeda koja mi je poremetila mobilnost tijekom meča. Očekujem da bi za tri tjedna mogao biti dobro. Nisam se mogao držati svog plana i biti dovoljno mobilan. Nisam ga mogao stisnuti uz konopce. On je jako dobar borac i čovjek. Bio je bolji u ovom meču i nemam razloga tražiti neku ozljedu. Jednostavno je odradio dvoboj bolje nego ja”, objasnio je Monson i dodao:

“Fedor je domaći borac i jasno je kako je imao potporu poblike. Drago mi je da su neki fanovi reagirali pozitivno i na mene. Mislili smo da bi me mogli izviždati jer sam iz SAD-a, no to se nije dogodilo. Mnogi su navijali za mene.”

Za razliku od prošlih mečeva u kojima je gubio, ovaj put smo vidjeli puno koncentriranijeg i opreznijeg Fedora.

“Protiv Werduma i Hendersona je bio agresivniji, ovaj put je bio puno strpljiviji. Kada smo završili na podu, bježao je iz takvih situacija. Mislim da može pobijediti bilo koga”, zaključuje Amerikanac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI