Monson: Želim se boriti protiv Busha!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.03.2013 08:27h Autor:

Jeff Monson

Iznimno iskusni američki MMA borac, Jeff Monson, koji ulazi polako u završnicu svoje karijere, ali još uvijek ipak nije vrijeme za njegov otpis, otkrio je da već neko vrijeme pokušava dobiti rusko državljanstvo.

Monson je poznat i kao borac protiv kapitalizma, pa je ruska politička scena ipak nešto bliža njegovim političkim svjetonazorima, a u posljednje vrijeme tamo je ionako prilično često zbog mečeva. "Jako mi je drago čuti da me ruska publika iznimno voli, možda je to zato što sam pošten i iskren. Možda je to i zato što se nikad ne predajem, a to je nešto što Rusi vole."

"Istina je da pokušavam dobiti rusko državljanstvo, nadam se da ću to i uspjeti", otkrio je Jeff.

Postavljeno mu je i jedno zanimljivo pitanje, s kime bi s htio boriti, bez obzira da li su te osobe žive ili su odavno preminule. "Hitler, George W. Bush i Julije Cezar", odgovorio je kao iz topa Jeff i ponovio ono što svi koji prate njegovu karijeru ionako već znaju – da mrzi kapitalizam.

Podsjetimo, posljednji Monsonov protivnik bio je Dražen Forgač koji je odradio odličnu prvu rundu protiv njega, ali je u nastavku morao predati meč zbog teške ozljede koljena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI