Možda se nađu na pola puta: Cyborg ponudila Rondi meč u catchweightu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.09.2012 02:54h Autor:

Cris "Cyborg" Santos

Cris "Cyborg" Santos ponudila je svojoj velikoj rivalkinji Rondi Rousey, koja se ipak natječe u kategoriji niže, da odrade meč u catchweightu, odnosno da se nađu na pola puta između kategorija.

Strikeforce je ranije ovog tjedna svoju žensku kategoriju ojačao dovođenjem odlične američke hrvačice i osvajačice srebrne olimpijske medalje u Ateni prije osam godina, Saru McMann, za koju se vjeruje da bi mogla pružiti sjajan otpor do sada nezaustavljivoj Rondi Rousey. S obzirom na to da je i McMann također neporažena u karijeri, mnogi vjeruju da bi se radilo o zaista odlično meču.

No, borba koju bi svi htjeli gledati je ona između Ronde Rousey i trenutno zbog dopinga suspendirane Cris "Cyborg" Santos. Sve do sada problem je bila kilaža s obzirom na to da se njih dvije natječu u različitim kategorijama, no Cyborg je odlučila dati prilično razumnu ponudu.

"Moja je kategorija do 66 kilograma, ali mogu spustiti na 63,5 kako bih se borila protiv Ronde. To ne ovisi ipak o meni, nije to moja priredba. Moja posao je boriti se u kavezu, a ne razbacivati izjavama izvan njega. Spremna sam za nastup pod spomenutim uvjetima. Moji uspjesi u ovom sportu su značajni bez obzira na ono što se događa, a posljednja borba je završila kao No-contest, pa je tako pojas i dalje moj. Ja ću u svakom slučaju nastaviti činiti ono što sam i uvijek do sada, a to znači davati svoj maksimum u kavezu", rekla je Cyborg za Fighters Only.

Zbog pada na doping testu Cyborg se ne može boriti prije siječnja 2013. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI