Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
MMA zvijezde u šoku zbog izbacivanja hrvanja s Olimpijskih igara | Fight Site

MMA zvijezde u šoku zbog izbacivanja hrvanja s Olimpijskih igara

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.02.2013 08:43h Autor:

Olimpijske igre

Međunarodni olimpijski odbor uspio je u utorak šokirati zaista cijeli svijet svojom odlukom o izbacivanju hrvanja s Olimpijskih igara od 2020. godine.

Mnogi su ostali u nevjerici, smatrali su da se radi o samo lošoj šali, no odluka je donijeta i potvrđena. Uskoro bi trebao biti održan i sastanak na kojem će se raspravljati o uvođenju novog sporta, a spominje se i hrvanje također u konkurenciji.

No, vjeruje se da bejzbol (baseball) ipak ima najviše šansi za upadanje među olimpijske sportove, a tu su još primjerice na listi čekanja skvoš i karate.

Cijeli MMA svijet također je u nevjerici, brojni poznati MMA borci odlučili su reagirati i javno se oglasiti barem putem svojih Twitter profila.

Cung Le: Da nisam počeo s hrvanjem u srednjoj školi upao bih u mnogo problema. Reagirajmo i promijenimo ovo!

 

Matt Hughes: Kako se može tako srušiti jedan sport kako bi se napravilo mjesta za neki drugi?

Pat Miletich: Postoje određene inicijative da se ubaci MMA na Olimpijske igre, ali zar na račun tako velikog sporta poput hrvanja? Nema jebene šanse!

 

Jon Jones: Navodno je hrvanje izbačeno s Olimpijskih igara?!?! Molim vas recite mi da to nije istina!

Benson Henderson: Svi su sportovi odlični i korisni za sportaše, ali nijedan sport ne pruža sportašima ono što pruža hrvanje.

Kenny Florian: Hrvanje = disciplina, zabava, fokus, učenje, nadilaženje zapreka. Djeca to trebaju više nego ikad, potrebni su im ciljevi!

Daniel Cormier: Nevjerojatno! Što da kažem djeci u svom klubu koji najviše na svijetu žele biti poput Jordana Burroughsa?!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI