MMA veteran pretrpio težak nokaut na Rizinovom eventu (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.04.2016 09:50h Autor:

Prochazka vs Fujita

Ovog je vikenda u Japanu održana nova Rizinova priredba. U glavnoj borbi večeri susreli su se Čeh Jiri Prochazka i japanska legenda Kazuyuki Fujita koji neće po dobrome pamtiti svoj povratak borbama. Prochazka je već u prvoj rundi, za nešto više od tri minute, nokautirao Fujitu i stigao do svoje 17. pobjede u karijeri.

Fujita je mnogima poznat po dvama okršajima s Mirkom Filipovićem koje je odradio tijekom 2001. i 2002. godine. Bilo je to razdoblje kada se Japanac susretao s najpoznatijim imenima tadašnje MMA scene. Godinama kasnije, Fujita upada u niz od četiri uzastopna poraza nakon čega se 2013. povlači s borilačke scene.

Za novi povratak borbama je bio dovoljan nagovor još uvijek mlade japanske promocije koja pokušava oživjeti slavu legendarnog Pridea. Danas 45-godišnji Fujita je u tom povratku za protivnika imao talentiranog češkog borca kojeg su mnogi upoznali na Rizinovoj priredbi s kraja prošle godine kada je dogurao do finala teškaškog turnira u kojem gubi od Muhammeda “King Mo” Lawala.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI