MMA veteran Hallman kreće u boksačku karijeru!

Ostale vijesti 22.08.2014 10:38h Autor:

Dennis Hallman

Dennis Hallman, 38-godišnji MMA borac koji se borio u UFC-u, Strikeforceu te ostalim promocijama odlučio je krenuti u boksačku karijeru.

Hallman je jedan od veterana i pionira MMA sporta koji je profesionalnu karijeru započeo 1996. Iz UFC-a je otpušten u listopadu 2012 nakon što nije uspio postići kilažu za meč s Thiagom Tavaresom. Nakon što je meč otkazan dobio je otkaz, ali mu je UFC isplatio novac za nastup i pobjedu. Poslije otkaza izjavio je da je u tijeku brakorazvodna parnica i borba za skrbništvo nad djecom, te da mu je žena ovisnica i da je to utjecale na njega tijekom priprema.

Hallman je tijekom  karijere ostvario omjer od 53 pobjede 15 poraza i 2 borbe koje su završile bez pobjednika. Nakon što je krajem 2011. prestala njegova suradnja s UFC-om imao je tek tri borbe. Dvije u 2013., te jednu ove godine. No, to nije ono što zadovoljava njegova očekivanja i potrebe.

"Želim ostati aktivan. Znam da je kraj moje karijere blizu i zato želim biti aktivan dokle je god to moguće. Boks je taj koji će me zadržati aktivnim.", izjavio je Hallman čiji će protivnik ove subote biti Frankie Orr.

Orru je 36 godina te se također okušao u MMA borbama i na omjeru je od jedne pobjede i 4 poraza, a imao je i jedan boksački meč koji je izgubio.

"Uvijek sam u borbe ulazio sa željom da ih okončam što prije. To i gledatelji žele vidjeti. U boksu žele vidjeti nokaut i zato ću u ovoj borbi dati sve od sebe i pokušati doći do nokauta.", rekao je uoči svog profesionalnog boksačkog debija Dennis Hallman koji se 2001. borio za naslov UFC prvaka u lakoj kategoriji, ali je taj meč izgubio od Jensa Pulvera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI