MMA sudac gušenjem zaustavio muškarca naoružanog mesarskim nožem (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.09.2016 14:32h Autor:

Screenshot

Jučer je u javnost isplivala dramatična snimka incidenta koji se dogodio u rujnu prošle godine. Akteri ove priče su jedan policajac, MMA sudac i osoba pod imenom Dean Edwards koja je i uzrokovala početak ovog sukoba na ulicama Yorka.

Sve je počelo kada je policajac imena Rich Farrar prišao 28-godišnjem Deanu Edwardsu koji se ponašao sumnjivo i samim time privukao pozornost građana koji su pozvali policiju. Farrar je opisao Edwardsa kao verbalno agresivnog i spremnog na sukob te ga je na temelju toga odlučio pretražiti. Tada kreće drama u kojoj se Edwards počinje otimati, a uslijed sukoba mu na pod pada mesarski nož.

Dok ga policajac pokušava privesti, u pomoć mu priskače Andy Haigh koji gušenem s leđa obuzdaje Edwardsa. Britanski mediji su Haigha predstavili kao osobu koja trenira Muay Thai i BJJ, ali i kao čovjeka koji radi kao MMA sudac u Leedsu.

“Nisam mogao gledati kako se sam bori s njim. Policajac je sam pokušao provesti uhićenje i ja sam mu odlučio pomoći”, izjavio je Haigh za The Daily Star.

The Telegraph je naknadno stigao do informacije kako je uhićeni Edwards osuđen na 30 mjeseci zatvora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI