Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
MMA sramota: “Ljubavnici” Reid i Barrett namjestili meč?! | Fight Site

MMA sramota: “Ljubavnici” Reid i Barrett namjestili meč?!

Ostale vijesti 08.08.2011 10:16h Autor:

Alex Reid i Jason Barrett se ljube

Trebala je to biti borba godine u Engleskoj, a pretvorila se u veliku farsu. Većina publike, novinara pa čak i boraca, će reći kako je dvoboj Jasona Barretta i Alexa Reida bio namješten.

Meč kojem je prethodio očito iscenirani i vrlo dobro isplanirani igrokaz bio je u subotu glavna borba The Ultimate Challenge 22 eventa koji se održao u Londonu. Reid je na koncu slavio pobjedom gušnjem u trokut u prvoj rundi, no čim je meč krenuo svima koji su ga gledali bilo je jasno da se radi o velikoj namještaljki. Izmjene udaraca očito su bile odglumljene, a konačni cilj ovog projekta bilo je isključivo animiranje javnosti koja je na kraju mučki prevarena. Naravno, ovakve stvari mogu imati itekako negativan utjecaj na sport kao takav, posebno u Velikoj Britaniji.

Nakon dvoboja, oglasili su se mnogi “pravi” MMA borci koji su javno usudili ovakvu farsu. Pod udarom kritika su se našli i čelnici UCMMA promocije koja je sve ovo organizirala.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI